۱۳۹۵ خرداد ۵, چهارشنبه

تکنیکهای سفارش درست کابینت ام دی اف در طراحی داخلی آشپزخانه

عنوان : شیوه های سفارش درست کابینت فلزی در چیدمان  داخلی آشپزخانه

 این روزها طرفدارانMDF بسیار بیشتر از کابینت فلزی است.شاید بازار پررونق را باید مدیون ظاهر مدرنی دانست که این مدل کابینت به آشپزخانه شما می دهند.البته این را هم نباید از قلم انداخت که  جنس مرغوب MDF  در برابر آتش، رطوبت، مواد شیمیایی و باکتری بسیار مقاوم است. سبکی، قابلیت اجرای طرح های خلاقانه، که نتیجه ی عدم محدودیت در اشکال و ابعاد موجود است را هم به این مزایا اضافه کنید.

کابینت فلزی ازورق آهن سفيد يعني همان گالوانيزه 60 صدم ساخته میشوند. صرفنظرازقیمت پایین این کابینتها،لبه های تیزدرها و ورقه ای فلزی خشن به کاررفته درآن مشکل ساز هستند. رنگ این کابینت ها پس ازمدتی پوسته پوسته وکنده میشود. بازوبسته کردن درهای آن پرسروصدا است. همچنین دربرخی مواقع امکان برق گرفتگی به علت اتصالی سیمهای برق وجود دارد.. اگرکابینتهای شما در چیدمان آشپزخانه فلزی باشد حتما میدانید که آنها پس ازچند سال دچار پوسیدگی می شوند پوسیدگی های جزيی را بتراشید تا برطرف شوند وآن قسمت را با محلول ضدزنگ بپوشانید و سپس رنگ بزنید درضمن میتوان مشکل ریزش رنگ کابینت بدنه فلزی را با استفاده ازرنگ استاتیک برطرف کرد.

اگر می خواهید از MDFاستفاده کنید باید بدانید که نگهداری آن دقت بیشتری میطلبد.هیچوقت نباید کابینتMDF را با آب بشویید.حتی اگر فروشنده به شما گفت کابینت شما ضدآب است.MDFمقاوم به آب وجود  ندارد. فقط درجه مقاومت آنها در برابر رطوبت متفاوت است.برای تمیز کردن آنها از دستمال نمدار و یک شوینده ی ملایم استفاده کنید.

چیزی کهMDF را کمی برای سلامتی خطرناک می کند فرمالدیید به کار رفته در رزینی است که ذرات چوب را به یکدیگر می چسباندکه طبق استانداردهای تعریف شده باید به مقدار کم استفاده شود.(فرمالدیید ماده ای به شکل گاز یا مایع و بدون رنگ همراه با بوی تند شبیه به بوی ادویه جات است) فرمالدیید موجب اختلالات دستگاه تنفسی، بروز آسم، سرطان بینی و یا سرطان های دیگر در افرادی که با این ماده تماس دارند، می شود. این ماده در صورتی که روی پوست دست و صورت بریزد موجب خوردگی و آسیب شدید به پوست می شود.اما با وجود این ویژگی های نگران کننده ی فرمالدیید،مقدار آن در ساخت ام دی اف به اندازه ای نیست که باعث نگرانی زیادی شود. اما بخار شدن فرمالدیید به کار رفته در آن می تواند هوای خانه را آلوده کند و موجب اختلالات تنفسی به خصوص در کودکان شود که البته برای پوشاندن سطح آن از لایه هایی که معمولا از جنس پلی وینیل هستند استفاده می کنند.

راه به صرفه تر هم از نظر قیمت و هم داشتن بهترین کیفیت ترکیب گزینه های انتخابی موجود با هم است! كابينت هاي رايج در بازار از انواع بدنه و در فلزي، بدنه فلزي و در لتروني، بدنه فلزي و در MDF ، بدنه لترون و در MDF، بدنه MDF و در MDF، و در MDF و در پروفيل هستند که برای طراحی آشپزخانه به کار میرود.

یک راه دیگر برای طراحی دکوراسیون داخلی صرفه این است که  برای کابینت‌های د‌یواری، که ارتفاع استاند‌ارد‌ آنها ۷۰ سانتیمتر است، از کابینت‌های لترونی (د‌ر ایران به نئوپان‌هایی که توسط لترون روکش می‌شوند‌، لترون گفته می‌شود‌) استفاد‌ه کنیم‌ و برای کابینت‌های زمینی که ارتفاع استاند‌ارد‌ آنها ۹۰ سانتیمتر است، ازMDF‎یا فلز که جنس مقاوم‌تری د‌ر برابر رطوبت د‌ارند‌، بهره گرفت.

همچنین می توانید از کابینت هایی استفاده کنید که اسکلت فلزی و درهای MDFدارند. ام ‌دی ‌اف (MDF) جزو فرآورده‌های چوبی محسوب می‌شود و نوعی تخته فیبر است که به روش خشک تولید می‌گردد.

   ام دی اف را پس از تولید می‌توان روکش نمود. روکش‌ های تزئینی علاوه بر زیبایی، به دوام و کاربرد آن در محیط‌ هایی مانند آشپزخانه کمک می‌کند. روکش ملامینه، متداول ترین نوع روکش ام ‌دی ‌اف است که در آن فرایند، کاغذ دکوراتیو آغشته به رزین تحت فشار و حرارت بر روی تخته چسبانده می‌شود. ام دی اف به انواع مختلفی تقسیم می شود که به شرح زیر است:

 
 ام ‌دی ‌اف نازك:

   این تخته‌ها به كلاسهای خیلی نازك از 5/2 تا 6 میلی متر و 4 تا 6 میلی متر تقسیم میشوند. از موارد كاربرد عمومی ام ‌دی ‌اف نازك می توان به كف كشوها، پشت كابینت ها، رویه درها و... اشاره کرد. تمام رو سازی قابل انجام روی ام ‌دی ‌اف معمولی روی MDF نازك نیز اجرا میشود. سایر موارد كاربرد  MDF نازك عبارت است از: دیوار كوب ها، پوشش های سقف، غرفه های نمایشگاهی، صنایع اتومبیل سازی، رویه لاستیك زاپاس (یدك)، پشت صندلی، رویه در، تولید تخته های انحناء دار و ... می باشد.

 
ام ‌دی ‌اف ضخیم :

   MDF ضخیم طبق استاندارد به كلاسهای 45-30 میلی متر و 60-45 میلی متر تقسیم می شود و جهت ساخت سازه های معماری، ستونها، پایه های میز، طاقها، رویه كاری (كابینت)، كف نیمكت و كلا" در مواردی استفاده می شود كه صفحات ضخیم و بزرگ با خواص ماشین كاری (خصوصا" عمیق) مسطح و با سطوح صاف نیاز است.

 
ام ‌دی ‌اف  با وزن مخصوص بالا:

   MDF های استاندارد معمولی با ضخامتهای 19-12 میلی متر معمولاً دارای چگالی 650 تا 800 kg/m  هستند. چگالی های بالاتر ام ‌دی ‌اف یعنی بالای 800 نیز تولید و عرضه می شود. در واقع این کار با اضافه كردن فیبر، چسب و فشار در حین پروسه تولید اوراق سنگین تر انجام می شود که افزایش چگالی، باعث بالاتر رفتن قابلیت های ماشین كاری و سطح سازی (رنگ، روكش و...) شده و نیز خصوصیات مكانیكی و فیزیكی ام دی اف را نیز بهبود می بخشد. موارد استفاده این نوع MDF های سنگین (HDF) عبارتند از: كف پوشها، پله ها، قفسه های صنعتی، میز كار و...

 
ام ‌دی ‌اف با وزن مخصوص پائین:

   MDF  با وزن مخصوص 550 تا 650 kg/m و ULDF با وزن مخصوص زیر 55 kg/m ،جهت استفاده در مواردی كه وزن كمتر مورد نیاز است و نیازی به استحكام بالا وجود ندارد یا در مواردی كه خواص عایق صدا بودن مورد نیاز باشد تولید و عرضه می شود. این ام دی اف ها جهت ساخت پروفیلهای تزئینی معماری، ساخت غرفه های نمایشگاهی و كلاً مواردی كه جابجایی با دست مورد نیاز است و نیز حمل و نقل و ابزار خوری سریع مورد نیاز است، استفاده می شود.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر